DJI Spark serien

SIEZE THE MOMENT

Spark

Spark er Dji’s minste drone, men den er  full av funksjoner. Med Quicklaunch har det aldri gått raskere å ta av og ta ett bilde, bare strekk ut hånden og vips så er dronen i luften. Med enkle håndbevegelser styrer du lett dronen på plass for det perfekte bildet. Dronen kan også styres via smarttelefon/nettbrett eller kontroller som selges separat eller som del av Fly More pakken.

Bilder1/2,3-tommers 12 MP bildesensor
Video1080p videoer i 30fps
Sensor2 retninger
KontrollOpptil 2 km rekkevidde
BatteriOpptil 16 minutters flytid

SPARK

Spark er så liten at den lett får plass i ryggsekken, eller en litt stor jakkelomme. Dronen er perfekt når man plutselig trenger å ta ett bilde, enten man er på fjelltur, ute å sykler, eller man trenger å ta ett kjapt gruppebilde. Ved hjelp av Quick Launch og håndbevegelser har det aldri gått fortere. 

Quick launch

Med FaceAware tar Spark av fra hånden din ved å gjenkjenne ansiktet ditt. Slå på dronen og den er i luften i løpet av et øyeblikk.

 

Enkel å kontrollere

Ta flotte luftfoto kun ved hjelp av håndbevegelser, helt uten en smartenhet eller håndkontroll.

Vær kreativ

Med funksjoner som Quickshot, TapFly og ActiveTrack lager du raskt og enkelt flotte filmero og videoklipp, og med DJI GO4 appen kan du raskt redigere og dele alle de flotte øyeblikkene.

Vær trygg!

Med Return To Home kommer dronen hjem av seg selv om du mister kontakt med dronen eller batteriet begynner å bli lavt, og med Flight Protection sørger den for å oppdage hindringer og unngå sammenstøt på veien.

0
Handlekurv