Phantom 4 Pro

Den anbefalte dronen!

DJI Phantom 4 Pro har ett oppgradert kamera med en 1″ 20 megapixler sensor, som er i stand til å ta opp video i hele 4K/60fps og 14 bilder per sekund i Burst modus. Ved å ta i bruk titanium og magnesium i rammen øker styrken samtidig som vekten holdes lav, noe som gir Phantom 4 Pro omtrent samme vekten som forgjengeren. Ved hjelp av sensorer i 5 retninger for å oppdage hindringer og 4 retninger for å unngå dem øker FlightAutonomy systemet sikkerheten og hjelper deg å ungå uhell. 

Bilder1-tommers 20 MP bildesensor
Video 4K-videoer på 60 fps
KameraMekanisk lukker
SensorUnngå hindringer i 5 retninger
KontrollOpptil 3.5 km rekkevidde
Batteri30-minutters flytid

Oppgradert Kamera

The integrerte kameraet har blitt redesignet med en helt ny 1-tommers 20 megapixel CMOS sensor. Dette er det første DJI kameraet som har en mekanisk lukker, dette eliminerer rolling-shutter effekten som oppstår når man filmer objekter eller flyr i høye hastigheter  og gir deg større kontroll på sluttresultatet siden man kan kontrollere mengden lys som treffer sensoren. Det er i stand til å filme Opptil 4K/60fps@100Mbps bitrate. 

DJI Phantom 4 Pro Kamera Droner Tilbehør dindronebutikk.no copy
Phantom 4 Pro Sensorer Drone Dindronebutikk.no Tilbehør

Avansert Navigasjonssystem

Tre sett med doble Vision sensorer utgjør ett 6-kamera navigasjonssystem som hele tiden sørger for å beregne fart og avstand mellom dronen og ett objekt. Ved hjelp av dette netverket av sensorer fremover, bakover og nedover er Phantom 4 Pro i stand til fly presist innendørs og andre steder hvor GPS ikke er tilgjengelig. Den er i stand til å fly på vanskelige steder i hastigheter opptil 50 km/t samtidig som den unngår hindringer.

FlightAutonomy

FlightAutonomy består av ett komplekst nettverk på hele 10 komponentgrupper inkludert syv kameraer, ett infrarødt system, dual-band sattelitt posoisjonering (GPS og GLONASS), to ultrasoniske avstandsmålere nedover, og en gruppe prosessorer  spesielt utviklet for å ta seg av databehandlingen. Phantom 4 Pro lager ved hjelp av alt dette et detaljert 3D-kart for å unngå hindringer og sørge for stabil flyvning.

din-dronebutikk-dronereparasjon-dji-phantom-4-pro+

Phantom 4 Pro

DJI Phantom 4 Pro har et kamera på 20-megapiksler og er i stand til ta opp 4K / 60fps video. Dronen har sensorer i 5 retninger for å unngå hindringer og ulykker, fortelle deg avsanden fra hindet og hjelper deg å lande trygt. Dronen har opp til 30 minutters flytid, lenger kontrollrekkevidde og mange intelligente flyfunksjoner som follow me, waypoint og point of interest.

Phantom 4 Pro +

Phantom 4 Pro+ er den samme som Pro men Pro+ har en egen lyssterk skjerm på 5.5 tommer integrert i kontrollen slik at du slipper å plugge i telefonen/nettbrettet hver gang. 

0
Handlekurv