DJI INSPIRE

På profesjonelt nivå!

Inspire 1 var en revolusjon. Det var den første dronen i verden som hadde integrert HD video overførings systiem, 360° roterende gimbal og et 4K kamera, i tillegg til en brukervennlig app til kontrollen. Etter lanseringen av X5 og X5R kameraene ble Inspire fort et “must have” blandt filmskapere over hele verden.

Inspire 2 har alt som er bra med Inspire 1, i tillegg til mange oppgraderinger. Bildeoverføringer med CineCore 2.0 har blitt oppgradert til CineCore 2.1. Nå kan du filme i 6K i CenemaDNG/RAW og 5.2K i Apple ProRes når du bruker Zenmuse X7 kamera. Dronen får fra 0 – 80 km/t på 5 sekunder, og har en toppfart på 94 km/t. På Du flyr DJI Inspire 2 med 2 batterier om gangen som gir deg en flytid på opp til 27 minutter. Batteriene varmer seg selv som gjør at du kan fly også på vinteren.

 

FlightAutonomy har blitt oppdatert og videreutviklet spesielt for Inspire 2, ved å sørge for å oppdage hindringer i to retninger, Inspire oppdager nå hindringer oppover opp til 5 meter ved hjelp av to infrarøde sensorer på toppen som hjelper deg når du flyr på trange plasser. Med mange intelligente flyfunksjoner, inkludert Spotlight Pro som gir selv en enkelt operatør muligheten til å lage komplekse, dramatiske og krevende opptak. Ett oppgradert video overføringssystem er nå i stand til å sende på to frekvenser samtidig, og med to kanaler er det nå i stand til å sende live video fra både FPV kameraet og hovedkameraet samtidig, for bedre arbeidsflyt mellom pilot og kameraoperatør.

Produktinfo

Inspire 2
Materiale og Design
CineCore 2.1
CineSSD
2-akset FPV Kamera
To Batterier
Oppgradert Batteri

Inspire 2 har alt som er bra med Inspire 1, i tillegg til mange oppgraderinger. Bildeoverføringer med CineCore 2.0 har blitt oppgradert til CineCore 2.1. Nå kan du filme i 6K i CinemaDNG/RAW og 5.2K i Apple ProRes når du bruker Zenmuse X7 kamera. Dronen får fra 0 – 80 km/t på 5 sekunder, og har en toppfart på 94 km/t. På Du flyr DJI Inspire 2 med 2 batterier om gangen som gir deg en flytid på opp til 27 minutter. Batteriene varmer seg selv som gjør at du kan fly også på vinteren.

Det grå skallet av magnalium på Inspire 2 er mer elegant enn det tidligere av plast og er med på å gjøre Inspire 2 mer robust. Og med de nye CINESSD og CineCore systemene plassert innenfor rammen er de nå bedre bedre beskyttet enn tidligere. I tillegg er “T” skjøtene i rammen nå oppgradert til karbonfiber. Alt dette er med på å skape ett mer integrert design som ytterligere reduserer vekt og gir ett bedre visuelt uttrykk.

 

 

Integrert i Inspire 2 finner vi det helt nye CineCore 2.1 bildebehandlingsystemet, som sammen med CineSSD er i stand til å filme i 6K @4.44Gbps CinemaDNG/RAW, 5.2K @2.08Gbps Apple ProRes, og h.265/H.264 @100Mbps. CineCore 2.1 støtter bildeserier, som kan ta 10 JPEG + DNG bilder, eller kontinuerlig DNG i 24fps (24 Megapixler pr bilde) når Zenmuse X7 er montert. Cinecore 2.1 er for øyeblikket kompatibelt med X7, X5S og X4S.

CINESSD kommer i størelsene 120GB og 480GB. Med CINESSD er Inspire i stand til å ta opp video med en skrivehastihet på opptil 4.2Gbps, noe som gjør den i stand til å møte dagens høye krav innen filmproduksjon. CineCore og CINESSD systemene er nå plasser innenfor rammen slik at filbehandling og lagring går raskere samt at det er med på å beskytte CINESSD enheten ytterligere.  

 

 

Nytt på Inspire 2 er FPV kameraet montert i front. En 2 akset gimbal med kontrollerbar pitch(opp/ned) fra 0° til -60° sørger for å fjerne alle vibrasjoner og gir er klart bilde fremover. Med Lightbridge HD video overføringsteknologi sendes videofeeden fra FPV kameraet sammen med feeden fra hovedkameraet til DJI GO4 appen slik at både piloten og kamera operatøren har full kontroll på hva som skjer under krevende inspillinger. Man kan bytte feed sømløst i appen uten at det går utover kvaliteten for hverken piloten eller kamera operatøren 

 

 

Med to batterier på 98Wh gir Inspire 2 lengre flytid samtidig som det øker sikkerheten, batteriene er koblet i parallel slik at dersom det blir feil på ett under flyvning er det andre i stand til å bringe dronen trygt tilbake. For å sørge for at batteriene er sikret tilstrekkelig er utløserknappen designet med en ekstra knapp rundt den første slik at når batteriet er riktig på plass spretter begge knappene. En sensor i batteriet sjekker også at batteriet er montert riktig og gir beskjed i appen om den oppdager ett problem.

 

Det nye Inspire 2 batteriet på hele 98Wh  bruker celler med høyere ytelse og tetthet noe som gir større kapasitet. Batteriet har nå også ett integrert 70W varmesystem som gjør det i stand til å holde temperaturen på 5°C, noe som gir det topp ytelse selv i lave temperaturer helt ned til -20°C. Dette kan gjøres både automatisk og manuelt og styres via appen. Den oppdaterte styringsenheten til batteriet holder øye med tilstanden til batteriet og viser all informasjon inkludert batterinivå og temperatur  lett tilgjengelig i appen.

Til Norske forhold

Inspire 2’s ekstremt robuste algorithme for høydekontroll gjør den i stand til å fly mer ekstremt vær enn noen gang. Den kan fly opptil 2500 meter over havet med standardpropeller og 5000 meter over havet med High Altitude propeller som selges separat. Batteriet har også fått ett eget varmesystem som gjør det mulig å fly i temperaturer helt ned til  -20°C.
0
Handlekurv