DJI Goggles

Se verden fra et helt nytt perspektiv!

DJI Goggles

Utviklet for å fungere sømløst med DJI’s droner er DJI Goggles utstyrt med to 1920×1080 skjermer og Ocusync trådløs overføring for å gi deg en fantastisk FPV opplevelse. Takket være den optimaliserte berøringsflaten og HeadTracking er de overraskende enkle å betjene. I tillegg kan de brukes til å se på Panorama bilder, høre på lydfiler eller se video ved hjelp av HDMI inngangen.  

 

Høy kvalitet, lav forsinkelse

DJI Goggles støtter 720p/60fps, og 1080p/fps på nært hold, med en utrolig lav forsinkelse på kun 110ms. Ved å bruke DJI’s overføringssystem OcuSync kan opp til 4 enheter koble seg til Mavic, samtidig. Antennene er bygd inn i “pannebåndet” for å sikre 360° graders dekning, noe som gir deg ett stabilt signal selv når dronen er bak deg.

720/60 – Høy bildefrekvens.

1080/30 – Høy bildekvalitet.

360° – Dekning.

110ms – Minst forsinkelse.

DJI Goggles Racing Edition

 

DJI Goggles kommer nå også i Racing Edition(RE), med ett nytt matt svart design og padding i rødt lær. Spesielt utviklet for racing er DJI Goggles RE i tillegg til analogt signal kompatibel med Occusync overføringsmodul og kameramodul som jobber sammen for å sende høykvalitets video opptil 4km med helt ned til 50ms forsinkelse.

DJI Goggles RE leverer FPV video med en utrolig fart, stabilitet og bildekvalitet. OccuSync overføringsmodulen har mulighet for 2.4 og 5.8 GHz Dual-Band digital video overføring med en forsinkelse helt ned til 50ms og en maks rekkevidde på 4km. Utstyrt med en rekke egenskaper som 1280×960 HD overføring og FHSS(frekvens hopping), er denne modulen kompatibel med ett stort utvalg multirotorer og fixed-wing fly. Tettpakket med avansert teknologi og egenskaper, samt ett godt utvalg eksterne moduler tilpasset de fleste situasjoner gir DJI Goggles deg en racing opplevelse du aldri har opplevd før. (Kjøpes separat eller som del av Racing Combo)

DJI’s Occusync Kamera, kompatibelt med DJI Goggles RE er utstyrt med en 1/3″ sensor som lever høyere oppløsning enn de fleste analoge FPV briller på markedet. Det er også utstyrt med en global shutter, som reduserer rolling shutter effekten forårsaket av vibrasjoner, betraktelig. Med ett synsfelt på 148 grader og linse med lav forvrenging sørger for ett bredt med allikevel naturlig bilde. Med ett så avansert fpv kamera har du full kontroll og kan til og med spille inn flyvningen for deling eller analyse etter ett løp. (Kjøpes separat eller som del av Racing Combo)

OSD gir deg full kontroll på all viktig informasjon under flyging, inkludert signalstyrke, batterinivå, og bildeoppløsning på overføringen.

DJI Goggles RE kan også motta Analoge signaler ved ved hjelp av SMA kontakten og 3 forskjellige antenner tilpasset de fleste scenarioer.(Kun Pagoda antenne følger med, Dipole eller Cylindrical kjøpes separat eller som del av Racing Combo)

 

INTELLIGENT FLIGHT

DJI Goggles er sammen med DJI’s nye smarte flymodus: Fixed-Wing Mode en perfekt kombinasjon. I denne modusen snur ikke dronen til sidene men svinger mer som ett fly for å gi deg en fullkommen opplevelse av å sitte i cockpit. I kombinasjon med Head Tracking Mode kan du styre kameraet ved hjelp av å bevege på hodet, bare se i den retningen du vil kameraet skal se og den følger etter. Flyruten visualiseres på skjermen for å sørge for en kontrollert og trygg flygning selv på trange plasser. Andre moduser inkluderer Terrain Follow, ActiveTrack, TapFly, Cinematic Mode og Tripod Mode..

HØY OPPLØSNING

Den vanlige “2K” skjermen i standard videobriller har i stedet blitt byttet ut med to stykk 1280×1440 segmenter, en for hvert øye. 

INGEN UKLARHETER

Hver skjerm har pixlene pakket tett sammen for å sikre ett rent, sammenhengende bilde uten “linjer”

OPTISK DESIGN

DJI Goggles bruker en splitter for å vise ett bilde foran hvert øye, samt polarisering for å forhindre at bildene overlapper. Dette gjør det mulig å lage ekte Full HD 1920×1080 oppløsning per øye. Sammen med de store asfæriske linsene skaper dette ett 85 graders synsfelt på hvert øye for maximum innlevelse.

0
Handlekurv